ONS AANBOD

Waarmee we u van dienst kunnen zijn

Wilt u graag verkennen wat we voor u kunnen doen?

Maak een afspraak.

Of wilt u met een van onze klanten praten om te horen wat hij of zij als ervaringsdeskundige met de samenwerking met ons is opgeschoten met zijn/ haar:

Vraagstuk
Bestuur/team
Organisatie
Bedrijf
Start-up

Boek een telefonische afspraak → link naar contactformulierWilt u meer weten over onze executive of team coaching?
Maak een belafspraak of een koffie. → link naar contactformulier
 
Bent u geïnteresseerd in een van onze cursussen of workshops?
Voor meer informatie ga naar Contact en selecteer
“Cursussen en workshops”
 
En we voeren gesprekken over bijvoorbeeld de bedoeling van organisaties en over Zelfsturend Rijnlands Ondernemen.
Boek uw deelname aan een gesprek.
 
Achter de keur aan vragen waarmee The Twelve B.V. de afgelopen twaalf jaar te maken heeft gehad, gaat in essentie telkens dezelfde kernvraag schuil: ‘hoe creëren we samenhang met elkaar om als één vooruit te komen en optima forma te doen waarvoor we als organisatie bedoeld zijn: waarde creëren voor klanten en als het aan ons ligt met en in het voordeel van iedereen
 
De vragen waar wij, The Twelve progress partners, gewend zijn bij te helpen zijn:
Hoe eensgezindheid, samenhang en richting in uw directie, uw bestuur, uw team en uw organisatie te organiseren om vooruit te komen en meer verschil te kunnen maken, impact of duurzaamheid te vergroten, beter te presteren en op een ander niveau, te groeien of nummer 1 te worden?
 
Strategische leiderschapsontwikkeling: hoe over te schakelen van het managen van de structuur naar het leiden van de bedrijfs- / organisatie-, team- en individuele bedoeling?
 
Hoe de opvolging van de organisatie succesvol te organiseren opdat de continuit van de business gewaarborgd wordt. Hoe de leiders van de volgende generatie voor te bereiden en inzichtelijk te maken wat de kernbedoeling van de organisatie is zodat zij deze verder kunnen leiden?
 
Hoe de toekomst van uw organisatie te inspireren en haar transformatie, evolutie en innovatie te leiden?
 
Hoe systemisch te ontwikkelen in de richting van optimaal presteren en unieke waarde creatie op zijn best?
 
Hoe te veranderen van silo-systeem denken en gedrag, naar denken en handelen vanuit het geheel in het belang van alle belanghebbenden?
 
Hoe cross-functioneel multidisciplinair en vanuit diversiteit te co-creëren en de prestatie van de organisatie te verbeteren?
 
Hoe medewerkers en andere belanghebbenden te betrekken en met hen waarde te co-creëren voor klanten (b.v. cliënten, patiënten, burgers, studenten, diegenen waarvoor de organisatie doet wat het doet, waarom het bestaat)?
 
Hoe de immateriële activa van uw organisatie of bedrijf te definiëren, te monitoren en meten voor de jaarlijkse rapportage?
 
Hoe te transformeren, vooruitgang te boeken en in staat te zijn de uitdagingen van vandaag succesvol aan te kunnen, bijvoorbeeld de gevolgen van digitalisering, en die van de open systeem snel veranderende, complexe wereld?
 

Hoe in een tijdperk van overvloed aan informatieve, digitale technologie en strategie zo te verbinden de combinatie het proces naar op vol vermogen doen wat de bedoeling is versnelt?

 

Hebt u een vraag en wilt u met ons in gesprek? Neem vrijblijvend contact met ons op. → link naar contactformulier