De oplossing

Ontwerp de weg vooruit –
Organiseer continuïteit –
Leid duurzame waarde creatie

The Twelve is gespecialiseerd in de ontwikkeling en groei van mensen en organisaties geïnspireerd door de toekomst.

Onze aanpak versterkt uw vermogen om systemisch en duurzaam waarde te creëren en betekenis te geven. We faciliteren u te blijven voortbestaan, vooruitgang te boeken en floreren.

Ten grondslag aan de co-creatie, coaching, begeleiding, consulting en het lesgeven waarin wij voorzien, ligt één flexibel schaalbaar proces, waarmee leiders, directies en teams de weg vooruit kunnen vinden en samen echte vooruitgang kunnen boeken in een wereld van constante verandering.

Uitvoerig getest en met succes geïmplementeerd gedurende meer dan een decennium, wordt ons proces ervaren als innovatief, bewustmakend en diepgaand. Het kent diverse toepassingen en is complementair aan alle bestaande managementconcepten, -technieken en -processen. Onze aanpak is uniek en baanbrekend en stevig gebouwd op de schouders van de invloedrijke theorieën van Bernard Lievegoed over persoonlijke en organisatieontwikkeling.

Onze aanpak stelt leiders, besturen en teams in staat om proactief hun voortgang te organiseren en zo hun gewenste ambities te realiseren, ongeacht of het nu gaat om impact of groei.

Leiders en teams slagen hierin door zowel het gewenste succes van de organisatie als haar unieke waarde-creërende vermogen op haar best in kaart te brengen. Om met beide vervolgens de groei van de organisatie te leiden en in het dagelijkse werk samen bij te dragen aan de ontwikkeling van het unieke organisatievermogen tot waarde creatie richting de toekomst.

Het organiseren van samenhang rond de organisatiekernbedoeling van de co-creatie van unieke waarde voor klanten, maakt het alle stakeholders mogelijk om als één te handelen en is de sleutel om met de organisatie succesvol vooruit te komen.

Leiders, besturen en teams zijn in staat om op een winstgevende manier continuïteit en consistentie in bedrijfsvoering, werk en (organisatie-)ontwikkeling te organiseren in de ontwrichtende wereld waarin we vandaag leven.