De oplossing

Organiseer perspectief, samenhang en verbinding –

Definieer toekomstwaarde op ‘peak purpose performance’

Ontwerp en leid de weg vooruit en co-creëer de toekomst

Breek door naar ‘next level’ integrale co-creatie van duurzame waarde met een beproefde systemische aanpak voor vooruitgang……

The Twelve is gespecialiseerd in de doorontwikkeling en organische groei van mensen en organisaties.

Geïnspireerd door de toekomst en rondom de unieke kernbedoeling begeleiden wij, in samenwerking met de leiders, boards en managementteams, organisaties naar een volgend niveau van bewuste duurzame waarde co-creatie, in en met het werk voor klanten en stakeholders.

Met onze aanpak bestaande uit coaching, consulting en een modulaire meta-proces op maat met verdiepende concepten, en incompany courses, versterken klanten hun vermogen om systemisch waarde te creëren en betekenis te geven.

We faciliteren u als leider(s), board, team(s) en organisatie zich door te ontwikkelen, vooruitgang te boeken, fit voor de toekomst te worden en in een constant veranderende wereld als geheel te floreren.

Ten grondslag aan de co-creatie, coaching, begeleiding, consulting en het lesgeven waarin wij voorzien, ligt één flexibel schaalbaar proces, waarmee leiders, directies en teams de weg vooruit kunnen vinden en samen echte vooruitgang kunnen boeken in een wereld van constante verandering.

Uitvoerig getest en met succes geïmplementeerd gedurende meer dan een decennium, wordt ons proces ervaren als innovatief, bewustmakend en diepgaand. Het kent diverse toepassingen en is complementair aan alle bestaande managementconcepten, -technieken en -processen. Onze aanpak is uniek en baanbrekend en stevig gebouwd op de schouders van de invloedrijke theorieën van Bernard Lievegoed over persoonlijke en organisatieontwikkeling.

Onze aanpak stelt leiders, besturen en teams in staat om proactief hun voortgang te organiseren en zo hun gewenste ambities te realiseren, ongeacht of het nu gaat om impact of groei.

Leiders en teams slagen hierin door zowel het gewenste succes van de organisatie als haar unieke waarde-creërende vermogen op haar best in kaart te brengen. Om met beide vervolgens de groei van de organisatie te leiden en in het dagelijkse werk samen bij te dragen aan de ontwikkeling van het unieke organisatievermogen tot waarde creatie richting de toekomst.

Het organiseren van samenhang rond de organisatiekernbedoeling van de co-creatie van unieke waarde voor klanten, maakt het alle stakeholders mogelijk om als één te handelen en is de sleutel om met de organisatie succesvol vooruit te komen.

Leiders, besturen en teams zijn in staat om op een winstgevende manier continuïteit en consistentie in bedrijfsvoering, werk en (organisatie-)ontwikkeling te organiseren in de ontwrichtende wereld waarin we vandaag leven.