Onze INTEGRALE benadering

Onze integrale concepten en methodologie zijn bedoeld om mens en organisatie uit te rusten met de juiste proceskaders om door te ontwikkelen naar het volgende niveau van bewuste unieke waarde co-creatie en zélf voortgang te kunnen boeken.

En om hen te ‘empoweren’ organisatiecontinuïteit en systemische en duurzame waarde-creatie in de huidige VUCA wereld vervolgens zelf te kunnen organiseren en leiden.

Onze integrale benadering is schaalbaar en wordt op maat van de klant en rekening houdend met het vraagstuk dat er speelt aangepast. Het omvat desgewenst een of meer van de volgende integrale concepten:

• Envision the Future™: co-creëren van een inspirerende organisatie (of team) visie op toekomstig succes.
• Value Frame®: co-definiëren van het unieke waarde creërende vermogen van de organisatie op de toppen van haar kunnen, en identificeert waar zij het beste in is.

• Iterance®: Voor het iteratief co-creëren en duurzaam leiden van vooruitgang, transformatie en innovatie onderwijl omgaand met dat wat zich in de praktijk voordoet, en bewegend van generieke naar unieke waarde creatie, van huidig naar optimaal presteren en van het managen van de structuur en het werken in silo’s naar het leiden van de unieke bedoeling en het co-creëren en leiden van de hele organisatie (of het team) als één.

 

In cocreatie met Acuity B.V. heeft de The Twelve B.V. de The Value Frame® software Intent® ontwikkelt. De software faciliteert en versterkt de samenwerking, transformatie, innovatie en versnelt de creatie van unieke waarde rondom de kernbedoeling van de organisatie in al het werk.

Mocht u meer willen weten over wat wij voor u kunnen betekenen of over onze integrale ontwikkelconcepten en methodologie, wij maken graag een afspraak met u → contactformulier